Home / Zanimljivosti / Aleksandar je poginuo na motoru, prije toga je izgubio DVOJE DJECE, a majci je na vijest o njegovoj smrti PREPUKLO SRCE!

Aleksandar je poginuo na motoru, prije toga je izgubio DVOJE DJECE, a majci je na vijest o njegovoj smrti PREPUKLO SRCE!

Aleksandar Antonijević i njegova majka Dobrila Simić sahranjeni su jedno pored drugog u petak na groblju u selu Proštinac kod Svilajnca. Aleksandar je poginuo u srijedu na putu Svilajnac – Petrovac, kada je motorom sletio s puta. Dva sata kasnije, njegova majka Dobrila, preminula je od tuge kad je čula da je njen Aca poginuo.

Sahrani su prisustvovali rođaci, i mještani Proštinca. Aleksandrov otac Momir, skrhan od tuge i bola, skoro da nije mogao ni da priča. Strašna vijest o stradanju sina zatekla ga je u Svilajncu.

– Znam da je Aca krenuo motorom kod majke Dobrile u Proštinac. Ništa nije bilo sumnjivo, jer je često išao kod nje. A onda je stigla strašna vijest, da je nastradao na putu Svilajnac – Petrovac u selu Bobovu. Kako su mi rekli, bilo je to u nekoj krivini gdje mu je neki auto presjekao put, pa je morao naglo da skrene. Zbog toga je sletio s puta i udario u banderu – priča kroz suze otac Momir.

Aleksandar je u nesreći zadobio povrede opasne po život. Hitna pomoć je stigla brzo i na putu do bolnice je davao znake života, ali izdahnuo je prije nego što su ljekari mogli da pomognu reanimacijom.

Kasnije se pojavila informacija da je slijetanje sa puta izazvano brzom vožnjom, jer je navodno bježao od policije pošto mu motocikl nije bio registrovan. Međutim, očevici tvrde da je policija došla tek kada je pozvana zbog nesreće.

Ali tragediji tu nije bio kraj. Dva sata poslije Aleksandrove pogibije, informacija je stigla je u Proštinac. Kad je majka Dobrila čula da je Aca poginuo, vrisnula je iz sveg glasa i srušila se.

– Pokušali smo da joj pomognemo, ali se samo nekoliko puta trznula i umrla. Majčino srce nije izdržalo. Prepuklo je – priča jedna od

Porodicu Antonijević nesreća prati godinama. Momir se oženio Dobrilom, dobili su sina Acu, ali su se ubrzo razveli. Ona je zbog toga dugo patila, a Aleksandar je živio i kod oca u Svilajncu i kod majke dok se nije oženio.

– Bio je naočit i veseo momak, ali ga pratila zla kob. U braku sa Sabrinom dobio je dva sina. Nažalost, radost je bila kratkog vijeka. Djeca su rođena sa teškom paralizom, pa je jedno preminulo prije dve godine u četvrtoj godini života, a drugo prije dva mjeseca kada je napunilo devet godina. Pored porodične nesreće sa djecom, Aca i Sabrina su se mučili sa poslovima. On je uglavnom nadničio, a pomagali su ih njegov otac Momir i ujak. Sada je tragedija porodice Antonijević, pogibijom Ace i smrću Dobrile, postala velika katatrofa – ispričao je rođak porodice Antonijević.

 

izvor\Kurir.rs

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *