Home / Vijesti / BILA JE VEZANA LANCIMA KAO PAS: Policajci u kontejneru pronašli devojku, njena priča ih je šokirala

BILA JE VEZANA LANCIMA KAO PAS: Policajci u kontejneru pronašli devojku, njena priča ih je šokirala

Tridesetogodišnja devojka za kojom policija traga još od početka avgusta pronađena je, vezana u lance, u velikom metalnom kontejneru u mestu Vudruf u Južnoj Karolini, objavila je policija
Kala Braun pronađena je u četvrtak pošto su, navođeni dojavom, policajci čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smeštenog na privatnom posedu u mestu Vudruf u Južnoj Karolini.“Bila je vezana lancima, kao pas”, rekao je šerif okruga Spartanburg Čak Rajt i dodao kako je u prvom iskazu devojka ispričala da je u kontejneru bila zatvorena puna dva meseca, ali kako je hranu i vodu dobijala redovno.

“Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu devojku”, rekao je Rajt.

Nestala pre dva meseca

Kala Braun nestala je početkom avgusta zajedno sa svojim dečkom, 32-godišnjim Čarlijem Karverom, za kojim policija još uvek traga, a čiji automobil je u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Prema policijskom izveštaju, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posed na kome je devojka bila zatočena je 45-godišnji registrovani seksualni prestupnik, Tod Kolhep koga je policija uhapsila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhapšen vlasnik poseda

Braun je radila za Kolhepa koji je agent za nekretnine, a prema rečima njene prijateljice koja je trebala da joj se pridruži u poslu, ali je odustala zbog povrede, Braun je počela da radi za njega svega nekoliko nedelja pre nestanka.

View image on Twitter

Dodala je kako je Braun pomagala šefu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

U toku je velika policijska akcija koja ima za cilj da pretraži čitav posed. Braun koja je u strahu i vidno iztraumatizovana, odvežena je u bolnicu gde joj je pružena odgovarajuća pomoć.

U izjavi je dodala i kako su najmanje četiri tela zapaljena i skrivena na ovom posedu.

“Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubicom, što je veoma moguće”, rekao je Rajt i napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i municije.

(Net.hr)

About receptiizdravlje

Check Also

Od subote velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nastavak augusta, a kako navode meteorolozi, već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *