Home / Zanimljivosti / BILO JEDNOM U JUGOSLAVIJI: Nećete vjerovati ko su bili NAJBOGATIJI JUGOSLOVENI 1981. godine!

BILO JEDNOM U JUGOSLAVIJI: Nećete vjerovati ko su bili NAJBOGATIJI JUGOSLOVENI 1981. godine!

Hrvatski portal Index u saradnju sa Yugopapirom piše o osobi koja je tokom 1980. ostvarila najveći promet u cijeloj bivšoj Jugoslaviji..

Mart 1981.: Ko je od individualaca prijavio najveći promet u Jugoslaviji tokom 1980.?
Pižon kao sportaš Beograda, najbolji nogometaš Jugoslavije i kapetan državnog prvaka – ne! Goran Bregović kao najskuplji ovdašnji kompozitor, aranžer i producent – ne! Odmah da istaknemo – to nije ni Zdravko Čolić, bez obzira na najtiražniji album godine i turneju koja je okrenula velike pare.

Iz kombinacije ispadaju ugledni književnik Branko Ćopić, pa i sposobni nezavisni izdavač Radulović, specijalist za seksi kalendare i razne korisne priručnike. Kandidat nije ni ekskluzivni kipar Džamonja. Koliko mi imamo podataka, “šnjur” je povukao jedan anonimac iz Imotskog.

On nije nacionalni idol, za njegovu operaciju nitko ne brine, na njegova djela nitko ne obraća pažnju. On je samo genije s mesarskom sjekirom i prometom od 883.400.000 starih dinara. Konkurenti su mu također mesari iz Dalmacije: jedan iz Omiša sa 660.210.500 dinara i jedan iz Šibenika s tričavih 580.318.700 starih dinara prometa.

 

Vjerujemo da dotični znaju kako izaći na kraj sa svim poskupljenjima i nestašicom namirnica, pogotovo mesa.Iz kombinacije ispadaju ugledni književnik Branko Ćopić, pa i sposobni nezavisni izdavač Radulović, specijalist za seksi kalendare i razne korisne priručnike.

 

izvor\Stilzivota.info

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *