Home / Zanimljivosti / EKSKLUZIVNO Jelena i Novak Đoković se useljavaju u NOVU VILU na selu, za njih se gradi čak i RESTORAN (FOTO)

EKSKLUZIVNO Jelena i Novak Đoković se useljavaju u NOVU VILU na selu, za njih se gradi čak i RESTORAN (FOTO)

Selo Sremci

Sremci dobijaju novog komšiju zbog čega su neizmerno srećni jer pored toga što obožavaju Novaka Đoković, misle da će njegovim dolaskom selo malo da živne. Oni se raduju i otvaranju restorana, za koji se šuška da će biti otvoren na imanju gde je i vila i nadaju se da neće biti fensi kako bi i srednji stalež mogao da uživa.

 

Oduševljenje

Njegova mlađa sugrađanka Marija ne krije oduševljenje što će imati čuvenog tenisera za komšiju i nada se da će Novak tu provoditi puno vremena sa porodicom.

 

Letnjikovac od 1.200 kvadratnih metara

Letnjikovac porodice Đoković prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat imaće oko 1.200 kvadratnih metara. Kako smo saznali od radnika na terenu, u toku je ugradnja stolarije i mermernih ploča, radi se podno grejanje, a uskoro bi trebalo u radove da se uključe i keramičari zaduženi za izgradnju zatvorenog bazena u prizemlju kuće, koji nisu do sada rađeni da nešto ne bi oštetilo posebnu vrstu pločica koje se postavljaju u unutrašnjost bazena.

 

Restoran i bazen u okviru kompleksa

– Ja inače studiram u Beogradu i kada sam rekla drugaricama da Nole gradi kuću na Pavlovačkom jezeru kod mene u komšiluku, sve su listom rekle da na leto dolaze kod mene na kupanje – kroz smeh nam priča Marija.

 

Posetioci

Marija ipak stavlja šalu na stranu i dodaje da se iskreno nada da će možda neko sada odlučiti da na obali jezera napravi neki kafić gde bi mogli da uživaju tokom leta.

– Možda Đokovići stvarno privuku neke posetioce na jezero. Mi mladi bismo to voleli. Barem nešto da se dešava u selu koje je prilično mrtvo. A u poslednje vreme radnici koji grade Noletovu vikendicu šuškaju da će možda baš on tamo da otvori neki restorančić. Nadam se da će se to desiti, ali se isto tako nadam da to neće biti neki elitni restoran zatvoren za običan svet, već da će tamo moći svi da uživaju – priča Marija.

 

 

Stižu nameštaj i dizajneri

Radnici kažu da bi mesec dana Novak mogao da potpuno uživa u porodičnoj vili sa suprugom i decom, ali i s roditeljima i braćom jer za sve ima mesta.

– Nameštaj je naručen, arhitekte i dizajneri uveliko imaju spreman plan kako će izgledati unutrašnjost. Pločice su postavljene, kao i kuhinja i kupatilska sanitarija. Sve ovo može biti gotovo i za deset dana, ali onda nastupaju čistačice. Mnogo radnika radi upravo zato da bi što pre sve bilo gotovo. Polako se unose i pojedini komadi nameštaja, a sve po izboru porodice Đoković. Sve češće dolaze da vide finalizirane radove i euforija se oseća i kod njih što će se uskoro useliti.

 

Novak i Jelena krajem leta mogu uživati u ovoj oazi mira.

 

i9zvor\blic.rs

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *