Home / Zanimljivosti / Ispovest žene uhapšenog Srbina na Kosovu: Upali su nam u kuću sa puškama u 5 ujutru i sve prevrnuli, moj mali sin i dalje povraća od straha

Ispovest žene uhapšenog Srbina na Kosovu: Upali su nam u kuću sa puškama u 5 ujutru i sve prevrnuli, moj mali sin i dalje povraća od straha

Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti – priča žena uhapšenog

 

“Upali su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo je oko 20 specijalaca. Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito. Deca i ja smo seli u drugu sobu, a pored nas je stajao specijalac sa puškom. Mlađi sin koji ima šest godina je do sada povraćao dva puta od straha.”

Ovako govori Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno Pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije.

Ona kaže da su iz porodične kuće u selu Gornje Kusce kod Gnjilana odneli i kućište od računara i da su rekli da će o razlozima hapšenja razgovarati sa njenim suprugom u stanici.

– Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti. Sada čekam da mi se advokat javi šta je bilo na saslušanju. Moj suprug nema nikakve veza sa politikom, radi svoj posao pošteno. Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava – priča Suzana Denić.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *