Home / Zanimljivosti / JEZIVO! TVITER RAZOTKRIVA PEDOFILE I TRAFIKING! POSLAO SLIKU DEVOJČICE (12) PA NAPISAO: Majka joj je samohrana! Zamaži joj oči, ostalo ću da završim! DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO DEŠAVA U SRBIJI?!

JEZIVO! TVITER RAZOTKRIVA PEDOFILE I TRAFIKING! POSLAO SLIKU DEVOJČICE (12) PA NAPISAO: Majka joj je samohrana! Zamaži joj oči, ostalo ću da završim! DA LI JE MOGUĆE DA SE OVO DEŠAVA U SRBIJI?!

Na Tviteru se pojavila jeziva prepiska koja je izazvala lavinu komentara i kod mnogih probudla strah i zabrinutost da li je moguće da se ovo dešava u Srbiji.

 

Na fotografijama koje kruže ovom društvenom mrežom pojavila se naime prepiska muškarca i žene koji razgovaraju, navodno o dvanaestogodišnjoj devojčici.

foto: Printscreen Twitter

“Mala ima 12 godina, majka joj je samohrana. Da sam joj tvoj broj, javiće ti se na viber. Reci joj da je legalna agencija za dečje foto modele, ostalo ću ja da završim”, navodi u prepisci muškarac i savetuje svojoj sagovornici da “majci zamaže oči” i da joj kaže kako je “posao legalan”.

foto: Printscreen Twitter

Muškarac je uz poruku poslao i fotografiju maloletne devojčice.

 

Za sada nema potvrde o autentičnosti ove prepiske, ali nažalost sve ukazuje na moguću trgovinu ljudima ili na potencijalne pedofile.

 

Kurir.rs/Printscreen

About receptiizdravlje

Check Also

7 sigurnih znakova da imate ANĐELA ČUVARA i da je uvijek uz vas

Od malena nam govore da postoje anđeli koji nas čuvaju i koji su uvijek uz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *