Home / Vijesti / KRVAVA DRAMA U CENTRU NIŠA: Nakon svađe mladić PRIPUCAO iz puške na obezbeđenje kluba, a onda i NA POLICIJU! Troje ranjeno!

KRVAVA DRAMA U CENTRU NIŠA: Nakon svađe mladić PRIPUCAO iz puške na obezbeđenje kluba, a onda i NA POLICIJU! Troje ranjeno!

Brzom i efikasnom intervencijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu savladali su i uhapsili I.P. (1986), koji je noćas oko 2:45 časova na Trgu kralja Milana, ispred jednog ugostiteljskog objekta, iz automatske puške ranio tri osobe, saopštio je MUP.

 

“Pucnjavi je prethodio sukob u kafiću između osumnjičenog I.P. i dvojice mladića koji su bili sa njim u društvu sa radnicima obezbeđenja, nakon čega su njih trojica udaljeni iz objekta. Osumnjičeni I.P. se ubrzo vratio sa automatskom puškom iz koje je ispalio više hitaca u pravcu radnika obezbeđenja (1988) koji se nalazio ispred kafića. Osim radnika obezbeđenja, lakše je ranjen još jedan muškarac (1981) koji se zatekao ispred kafića, a u društvu osumnjičenog bila su i dvojica muškaraca koji su prethodno sa njim udaljeni iz ugostiteljskog objekta u centru Niša”, piše u saopštenju.

 

Pripadnici policije, koji su bili u redovnoj patroli nedaleko od kafića na Trgu kralja Milana, odmah su intervenisali.

 

“Međutim, dolaskom na lice mesta osumnjičeni I.P. je pucao i na policijske službenike i tada je ranio policijskog službenika M.M. (1987), koji je pokušao da ga razoruža bez upotrebe vatrenog oružja, tako što je skočio na osumnjičenog. Prilikom intervencije lakše su povređana još dvojica policajaca. Policijski službenici su potom odgovorili na napad I. P. i ranili ga u predelu desne noge, nakon čega su ga razoružali i sprečili tragičnije posledice”, dodaje se u saopštenju MUP-a.

 

Uhapšenom mladiću je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, policija traga za dvojicom muškaraca koji su bili u njegovom društvu.

 

(Kurir.rs/R.M./Foto ilustracija: Dragana Udovičić)

About receptiizdravlje

Check Also

Od subote velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nastavak augusta, a kako navode meteorolozi, već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *