Home / Vijesti / NESREĆNA DEVOJKA JE NA KISEONIKU I NE MOŽE DA KOMUNICIRA PLANIRALI SVADBU U SEPTEMBRU, PA IH AUTO POKOSIO U BEČIĆIMA: Snežana se na sekund probudila iz kome i pitala za Miloša… LEKARI JOJ SE SVIM SILAMA BORE ZA ŽIVOT

NESREĆNA DEVOJKA JE NA KISEONIKU I NE MOŽE DA KOMUNICIRA PLANIRALI SVADBU U SEPTEMBRU, PA IH AUTO POKOSIO U BEČIĆIMA: Snežana se na sekund probudila iz kome i pitala za Miloša… LEKARI JOJ SE SVIM SILAMA BORE ZA ŽIVOT

Snežana Rudinac, teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović, samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu.

 

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Ovo je ispričala Snežana Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Devojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkolenice, natkolenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je devojka na kiseoniku i ne može da komunicira. Snežanu u bolnici redovno posećuju roditelji.

 

FOTO: KURIR, PRINTSCREEN FACEBOOK

 

Da podsetimo, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u jednom hotelu, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala E. A.

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u Opštini Budva, više nije u funkciji. Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

 

(Kurir.rs/Srbija danas/Foto: Facebook)

About receptiizdravlje

Check Also

Od subote velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nastavak augusta, a kako navode meteorolozi, već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *