Home / Vijesti / POTRAGA ZA NESTALOM NOVOSAĐANKOM Nakon izjava nekoliko svedoka policija započela pretragu reke (FOTO)

POTRAGA ZA NESTALOM NOVOSAĐANKOM Nakon izjava nekoliko svedoka policija započela pretragu reke (FOTO)

Novosadska policija pretražuje reku ispod mosta Sloboda u ovom gradu zbog tvrdnji nekoliko svedoka koji kažu da su videli kako mlađa devojka skače sa istog, saznaje “Blic”.

Žandarmerija traga za Aleksandrom ispod Mosta slobode u Novom Sadu Foto: Blic / RAS Srbija
Žandarmerija traga za Aleksandrom ispod Mosta slobode u Novom Sadu

Naime, kako nezvanično saznajemo, svedoci su policiji ispričali da su videli devojku, koja odgovara opisu Aleksandre Božić (20), čiji je nestanak prijavljen juče, kako skače sa mosta. Ova informacija nije potvrđena, ali policija je ipak poslala ekipe koje su započele pretragu reke.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je devojka koja odgovara Aleksandrinom opisu kobne noći taksijem došla do Mosta slobode, sačekala da se taksista udalji sa mesta gde ju je ostavio, a zatim skočila sa mosta.

Nezvanično saznajemo da je policija iste noći izašla na teren po anonimnoj prijavi te da je saslušala taksistu koji im je potvrdio da je do mosta dovezao devojku koja odgovara Aleksandrinom opisu, ali da nije video da je devojka skočila.

Žandarmerija traga za Aleksandrom ispod Mosta slobode u Novom Sadu Foto: Blic / RAS Srbija
Žandarmerija traga za Aleksandrom ispod Mosta slobode u Novom Sadu

Aleksandra Božić (20) poslednji put je viđena u noći između petka i subote, dva sata posle ponoći, u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu i od tada joj se gubi svaki trag, ispričao je juče njen brat Luka. On je javeo da se od tada traga za njom, a da je njen nestanak prijavljen i policiji.

– Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestaje – ispričao je Luka, Aleksandrin brat.

 

Visoka je 169 centimetra, teška 74 kilograma, a nosila je “mačkasti” oblik naočara za vid. Na sebi je imala plave farmerice sa pertlama i belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom “OH”.

Nosila je šarenu crno-belu torbu.

Njen brat Luka moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Aleksandri da se jave na broj 065/800-1221 ili da pozovu policiju na broj 192.

Tamo su trenutno ronioci specijalnih jedinica Žandarmerije koji zajedno sa lokalnom policijom pretražuju teren.

 

izvor\ˇBlic.rs

About receptiizdravlje

Check Also

Od subote velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nastavak augusta, a kako navode meteorolozi, već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *