Home / Vijesti / PREGAZILA VERENIKE IZ SRBIJE, MLADIĆA UBILA Utvrđeno da je bogata slikarka VOZILA PIJANA, a onda je sud osporio alko-test

PREGAZILA VERENIKE IZ SRBIJE, MLADIĆA UBILA Utvrđeno da je bogata slikarka VOZILA PIJANA, a onda je sud osporio alko-test

Slikarka Emina Adrović (23) iz Budve, osumnjičena da je 17. jula u Bečićima izazvala nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) a njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, u momentu kada je udarila dvoje pešaka bila je trezna.

Prema pisanju podgoričkog dnevnika “Dan”, Adrovićeva je u trenutku nesreće bila potpuno trezna, bez ijednog promila alkohola u krvi, iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil.

Emina Adrović Foto: Facebook / Facebook
Emina Adrović

Ovaj dnevni list piše da je Eminu Adrović saslušao sudija za istrage Višeg suda u Podgorici i da je ona iznela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

U toku istrage je uzet i snimak sigurnosne kamere na osnovu koga je, kako piše “Dan”, utvrđeno da su Vukomanović i Rudinac pokušali da pređu bulevar u Bečićima i da su se vratili. Kojom brzinom je u tom trenutku vozila Emina Adrović, zasad nije poznato i to bi trebalo da utvrdi veštak saobraćajne struke.

Ono što je zasad poznato jeste da je posle dobijanja rezultata alko-testa i saslušanja osumnjičene istražni sudija Višeg suda u Podgorici vratio predmet na postupanje Osnovnom sudu u Kotoru i to zbog, kako navodi podgorički dnevnik, “prekvalifikacije krivičnog dela i nepostojanja umišljaja”.

Kako je “Blic” već pisao, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Kraljevčanka Snežana Rudinac i Miloš Vukomanović, njen verenik iz okoline Zvečana, koji su kao sezonski radnici radili u hotelu “Ibero star Belvi” prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović, inače ćerka bivšeg policajca i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu.

 

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u opštini Budva, više “nije u funkciji”.

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac Foto: Facebook / Facebook
Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

Nadležni u Opštini Budva su naveli da “zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani, već je novi pešački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje”.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, dok je teško povređena Snežana prebačena helikopterom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako je “Blic” pisao, verenici su stradali u Crnoj Gori gde su bili da zarade novac za svadbu. Miloš i Snežana su u vezi bili nekoliko godina.

Verili su se, a na jesen su planirali i da svoju vezu ozvaniče i pred zakonom i pred bogom. Da bi sakupili novac za to, zajedno su otišli na Crnogorsko primorje, u Bečiće, da rade. Miloš je rođen u Zvečanu, a završio je Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, dok je Snežana iz Kraljeva.

Devojka se probudila iz kome

Snežana Rudinac (24), teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu!

Ovo je za “Blic” kazala Slavica Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

 

izvor\Blic.rs

About receptiizdravlje

Check Also

Od subote velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nastavak augusta, a kako navode meteorolozi, već …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *