Home / Zanimljivosti / STRAVIČNO: Prije nego što je svoju kćerkicu ugušila kesom Tanja L. na Fejsbuku objavila…

STRAVIČNO: Prije nego što je svoju kćerkicu ugušila kesom Tanja L. na Fejsbuku objavila…

Tanja L. (37), osumnjičena za ubistvo svoje osmomjesečne bebe, je mjesecima unazad na svom Fejsbuk profilu pisala statuse koji su ukazivali na porodične probleme. Ona se često žalila na svog 18 godina starijeg supruga, koga je optuživala da je nju i bebu ostavio gladne, praznog frižidera.

STRAVIČNO: Prije nego što je svoju kćerkicu ugušila kesom Tanja L. na Fejsbuku objavila…
Sudeći prema njenom profilu, prošle godine je živjela u srećnom braku, a onda su u junu počeli njeni izlivi nezadovoljstva. Žalila se da je muž vara, da zlostavlja nju i dijete i tražila od nekoga da reaguje.

Sve se to odigravalo u Svilajncu, gdje je živjela sa svojim suprugom, međutim prije nekog vremena Tanja je odlučila da se vrati u majčin stan u Beogradu.

Prema najnovijim informacijama, u vrijeme kad je policija pozvana beba je trebalo da bude kod oca, pa je u stanu na Vračaru policija zatekla samo nju, sa ranama na vratu i rukama. Tek dan kasnije je otkriveno tijelo bebe u kesi na terasi.

Rezultati obdukcije će pokazati kako je došlo do smrti, a sumnja se da je kćerku udavila kesom, mada se ne isključuje ni trovanje. Viši sud u Beogradu odredio u petak je Tanji L. odredio pritvor do 30 dana.

 

izvor\http://zanimljivost.com

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *