Home / Zanimljivosti / U teškom udesu beba je bukvalno IŠČUPANA IZ MAJČINE UTROBE, a onda se dogodilo nešto što se može opisati samo kao ČUDO

U teškom udesu beba je bukvalno IŠČUPANA IZ MAJČINE UTROBE, a onda se dogodilo nešto što se može opisati samo kao ČUDO

Beba koja je prilikom teške saobraćajne nesreće doslovno iščupana iz majčine utrobe preživela je bez ijedne ogrebotine, ali je majka nažalost nastradala.

Trudnica se nalazila u kamionu kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje se prevrnulo kod mesta Kažati, između Sao Paula i Kuritibe, u jugoistočnom Brazilu.

Žena je tom prilikom izletela iz kamiona, daske koja je prevozilo pale su na nju i pocepale joj stomak, a beba je izletela napolje.

Foto: News Online / youtube

Šokirani lekari našli su mrtvu ženu ispod dasaka rasutih po putu, a zatim začuli plač i ugledali devojčicu nekoliko metara dalje.

Beba, čija se pupčana vrpca pokidala u nesreći, savršeno je zdrava i trenutno se nalazi u bolnici, na odeljenju intenzivne nege.

Policija i socijalne službe pokušavaju da identifikuju majku, koja je bila u 39. nedelji trudnoće i nije imala dokumenta.

Elton Fernando Barbosa, lekar hitne pomoći koji je u četvrtak prvi stigao na mesto nesreće, izjavio je za brazilski list “Tribuna”:

– Bila je to teška nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Kada sam stigao, video sam da je vozač kamiona povređen i spasioci su mu ukazali pomoć. Bio sam pored žrtve koja je smrtno nastradala kada sam začuo dečji plač… Beba je doslovno izbačena iz majčine utrobe usled udara, koji je bio tako jak da joj se stomak pocepao.

On je rekao da je pravo čudo što je beba preživela.

Foto: News Online / youtube

– Biću iskren. Mislim da je to bio Bog. Na osnovu onoga što sam video, uopšte mi nije jasno kako je preživela. Ovo je događaj koji je obeležio moj život. Ne verujem da se nešto slično ikada desilo.

Vozač kamiona Džonatan Fereira pušten je iz bolnice istog dana i optužen je za ubistvo iz nehata. On je rekao spasiocima da nije poznavao ženu i da ju je samo povezao.Ukoliko žena ne bude identifikovana, biće sahranjena kao nepoznato lice, a beba će biti data na usvajanje, saopštila je policija.

 

izvor\Blic.rs

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *