Home / Zanimljivosti / ZASTRAŠUJUĆE PROROČANSTVO TEK ROĐENE BEBE IZ IRANA ŠOKIRALO CIJELI SVIJET! SMRT VAM SVIMA DOLAZI!

ZASTRAŠUJUĆE PROROČANSTVO TEK ROĐENE BEBE IZ IRANA ŠOKIRALO CIJELI SVIJET! SMRT VAM SVIMA DOLAZI!

Beba stara samo 19 dana u glavnom gradu Irana Teheranu zapalila je cijeli svijet. Nakon što je rođena imala je zdravstvenih problema , u bolnici je trebala da ostane još mjesec dana. Njeni roditelji su joj dali ime Aisha al Risahi ali su čekali da je uzmu iz bolnice kako bi joj zvanično i upisali to ime. Iako je doktor u prvi mah rekao da mora ostati mjesec dana ona je trebala da  bude otpuštena 19 ti dan.

 

Na taj dan se okupilo mnogo rodbine i prijatelja od njenog oca i majke i u trenutku kada je majka podigla bebu sa kreveta začuo se sitan piskutavi glas koji je prestravio cijelu prostoriju.

BEBA JE REKLA “SMRT VAM SVIMA DOLAZI” CIJELI SVIJET ĆE NESTATI OSIM NEKOLIKO ODABRANIH ,A TI ODABRANI ĆE ZAPOČETI NOVU EVOLUCIJU. “TO ĆE SE DESITI 16.10.2017 I NA KRAJU JE IZUSTILA JOŠ SAMO “MAMA ZAŠTO SI ME RODILA DA TAKO BRZO UMREM”.

DOKTOR, RODBINA I PRIJATELJI SU OSTALI ŠOKIRANI KAO I RODITELJI BEBE. ONA VIŠE NIJE NIŠTA GOVORILA NEGO SE PONAŠALA KAO I SVAKO DRUGO NOVOROĐENČE, A BOLNICU SU OKRUŽILI SVI POZNATI IRANSKI MEDIJI KOJI SU PRENIJELI OKO 20 IZJAVA PRISUTNIH. ZA NAŠ MEDIJ IZ IRANA EKSKLUZIVNO: MUSTAFA HALIMI

Izvor: globalno.org

About receptiizdravlje

Check Also

Neprijatelj pod MASKOM prijatelja: 8 Načina KAKO da prepoznate LAŽNU ljubaznu osobu

Jeste li ikada u životu sreli nekoga ko je uvijek prijatan bez razloga, ali žali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *